Betfair: spil på at Danmark banker Frankrig & få odds 30.0 på din indsats!

Udgivet: 16.08.2018

 

Lige nu står næsten alting i sportens tegn. Det virker som om hele verden er blevet bidt af en gal fodbold: Alle sidder klinet foran kassen og vanter på den næste kam skal går i gang. Det betyder også at der er mere i posen for alle glade danske online spillere. Læs mere herunder:

 

Betfair Casino giver dig et fair bet

Så er der ikke langet igen til skæbnekampen mod Frankrig. Hele postyret sættes i gang på tirsdag den 26. juni. Kl. 16:00 på Luzhniki Stadium i Moskva. Mon ikke vi er mange, der venter i spænding på at kampen går i gang og ikke mindst, om vi det der skal til for at slå en af vores værste konkurrenter? Generet giver bookmakerne gode odds hvis Danmark vinder. Ifølge statistikken, så har Danmark ikke meget mere end 20% chance for at løbe af med sejren, men den giver Franskmændene 42% og sætter 38% på et uafgjort resultat. Betfair Casino giver dig dog odds 30.00 hvis du spiller på at Danmark vinder og du får ret.

Ekstra høje odds hos Betfair

Vi skal med det samme gøre det helt klart, at dette er et helt usædvanligt tilbud:

  • Odds 30.00 på Danmark til at slå Frankrig

Det er derfor tilbuddet kun gælder for nye kunder der kommer via vort link her på siden og opretter en ny konto. Har du allerede en konto hos Betfair casino, så må du altså tage til takke med et af de mange andre gode tilbud. Kontoen skal være dansk, eller så få du ikke de gode odds. Du skal huske at angive bonuskoden ZFBJ2W. Du må maksimalt satse 50 kr. Så har du til gengæld også chancen for at hente 1.500 bonus kroner hjem på din Betfair Casino konto.

Betfair – mere end bare sport

Godt nok lagde Betfair ud som en ren sportsbook, hvor man kun kunne nyde sports betting. Sidenhen kom casino-afdelingen til og så en fantastisk sektion med poker. Det vil altså sige, at du kan spille tre forskellige steder, på et og samme sted. Hvis du overvejer at oprette en konto igennem Betfair Casino, så kan du lige nu hente dig en fed velkomstbonus på 200% op til 2.000 kr. + 200 gratis spins til alle de flotte spillemaskiner.